Vis op de BBQ
 
Voorbereiding
Bereiding
Totaal
 
Een barbeque wordt normaal veelal gevuld met vlees, maar een hele vis kan ook.
Auteur:
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Frans
Aantal personen: 2
Ingrediƫnten
  • Twee forellen van hun schubben en ingewanden ontdaan
  • 1 citroen
  • Peper en zout
  • Kruiden naar wens
  • 3 teentjes knoflook kleingehakt
  • Aluminiumfolie
  • Groot stuk karton
Bereidingswijze
  1. Kerf de bovenkant van de forellen in en stop ze vol knoflook en kruiden naar wens
  2. Stop wat schijven citroen met peper en zout in de buikholten
  3. Bekleedt het stuk karton met de aluminiumfolie en zorg dat het er strak omheen gewikkeld is
  4. Leg de vissen op het stuk karton en plaats dit op de hete bbq
  5. Rooster de vis gaar in 45 minuten
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/hoofdgerechten/forel-op-de-bbq/