Recept Mexicaanse wraps met gehakt en groenten uit de oven
 
Voorbereiding
Bereiding
Totaal
 
Een heerlijke makkelijke maaltijd voor een doordeweekse avond. Serveer met een groene salade en zure room en chilisaus.
Auteur:
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Mexicaans
Aantal personen: 2
Ingrediƫnten
  • 500 gram rundergehakt
  • 2 rode uien (gesnipperd)
  • 1 rode paprika, in kleine stukjes gesneden
  • 1 blikje mais
  • 1 blikje kidney bonen
  • 2 eetlepels olijfolie
  • ½ theelepel chilipoeder of 1 theelepel paprikapoeder
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 zakje geraspte kaas
  • 4 wraps
  • 1 dl chilisaus (voor erbij)
Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Verwarm de olijfolie in een bakpan
  3. Bak hierin het gehakt rul met de gesnipperde ui en knoflook
  4. Voeg de uitgelekte mais, rode paprika en de kidneybonen toe
  5. Breng op smaak met chilipoeder of het paprikapoeder
  6. Bedek de wrap met het gehakt/groenten mengsel
  7. Rol de wraps op en leg ze in een ovenschaal
  8. Bestrooi de raps met de geraspte kaas
  9. Zet circa 10 a 15 minuten in de oven totdat de kaas gesmolten is en de wraps beetje krokant aan de buitenkant zijn
  10. Serveer met de chilisaus om in te dippen
  11. Ook lekker met een beetje zure room en een frisse salade erbij
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/geen-categorie/recept-mexicaanse-wraps-met-gehakt-en-groenten-uit-de-oven/