Recept Mexicaanse wraps met gehakt en groenten uit de oven
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Mexicaans
Aantal personen: 2
- 500 gram rundergehakt
- 2 rode uien (gesnipperd)
- 1 rode paprika, in kleine stukjes gesneden
- 1 blikje mais
- 1 blikje kidney bonen
- 2 eetlepels olijfolie
- ½ theelepel chilipoeder of 1 theelepel paprikapoeder
- 2 teentjes knoflook
- 1 zakje geraspte kaas
- 4 wraps
- 1 dl chilisaus (voor erbij)
- Verwarm de oven voor op 180 graden
- Verwarm de olijfolie in een bakpan
- Bak hierin het gehakt rul met de gesnipperde ui en knoflook
- Voeg de uitgelekte mais, rode paprika en de kidneybonen toe
- Breng op smaak met chilipoeder of het paprikapoeder
- Bedek de wrap met het gehakt/groenten mengsel
- Rol de wraps op en leg ze in een ovenschaal
- Bestrooi de raps met de geraspte kaas
- Zet circa 10 a 15 minuten in de oven totdat de kaas gesmolten is en de wraps beetje krokant aan de buitenkant zijn
- Serveer met de chilisaus om in te dippen
- Ook lekker met een beetje zure room en een frisse salade erbij
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/geen-categorie/recept-mexicaanse-wraps-met-gehakt-en-groenten-uit-de-oven/
3.5.3226