Recept Broodje portobelllo met mozzarella
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Bijgerecht
Keuken: Italiaans
Aantal personen: 1
- 3 portobello champignons
- ½ bol mozzarella
- 2 (witte) boterhammen
- 2 el boter
- Klein handje verse basilicum
- 1 klein teentje knoflook, fijngehakt
- Peper
- Zout
- Snij de portobello champignons in stukken
- Verhit de boter in een koekenpan
- Bak de portobello en knoflook al omscheppend zacht en bruin
- Maal er peper en zout naar smaak overheen
- Scheur de mozzarella in stukken
- Rooster de boterhammen
- Verdeel de portobello/knoflook en mozzarella over de boterhammen
- Serveer er de verse basilicum bij
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/bijgerechten/broodje-portobelllo-met-mozzarella/
3.5.3226