Recept Broodje portobelllo met mozzarella
 
Voorbereiding
Bereiding
Totaal
 
Een lekkere Italiaanse lunch voor in het weekend. Je kunt elk soort brood nemen. Volkoren of spelt kan ook!
Auteur:
Gang: Bijgerecht
Keuken: Italiaans
Aantal personen: 1
Ingrediƫnten
  • 3 portobello champignons
  • ½ bol mozzarella
  • 2 (witte) boterhammen
  • 2 el boter
  • Klein handje verse basilicum
  • 1 klein teentje knoflook, fijngehakt
  • Peper
  • Zout
Bereidingswijze
  1. Snij de portobello champignons in stukken
  2. Verhit de boter in een koekenpan
  3. Bak de portobello en knoflook al omscheppend zacht en bruin
  4. Maal er peper en zout naar smaak overheen
  5. Scheur de mozzarella in stukken
  6. Rooster de boterhammen
  7. Verdeel de portobello/knoflook en mozzarella over de boterhammen
  8. Serveer er de verse basilicum bij
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/bijgerechten/broodje-portobelllo-met-mozzarella/