Recept Italiaanse garnalen met spinazie
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Italiaans
Aantal personen: 2
- 300 gram garnalen
- 200 gram spinazie
- 250 ml kookroom (light)
- 50 gram zongedroogde tomaten, fijngesneden
- 1 ui, gesnipperd
- 5 tenen knoflook, fijngehakt
- Zwarte peper uit de molen
- Olijfolie
- Verhit een scheut olijfolie in een diepe pan
- Fruit de ui en knoflook even aan
- Voeg dan de zongedroogde tomaten toe
- Bak nog circa 2 minuten
- Voeg dan de garnalen toe en bak al omscheppend nog een paar minuten
- Giet dan de kookroom in de pan en zet het vuur laag
- Verwijder de steeltjes van de spinaziebladeren
- Voeg beetje bij beetje al omscheppend de spinazie toe totdat alle spinazie geslonken is
- Maal er peper naar smaak over heen
- Laat nog een paar minuten goed doorwarmen
- Serveer met knapperig stokbrood
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/hoofdgerechten/italiaanse-garnalen-met-spinazie/
3.5.3226