Recept Eieren in Indische saus
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Bijgerecht
Keuken: Indisch
Aantal personen: 6
- 6 middelgrote eieren
- 3 sjalotten
- 4 tomaten
- 2 tenen knoflook
- 2 el olie
- 6 el zoete chilisaus
- 6 el ketjap manis
- 125 ml water
- Kook de eieren in 8 minuten hard
- Snipper de sjalotten fijn
- Snijd de tomaten in blokjes
- Hak de knoflook fijn
- Spoel de eieren onder koud stromend water af en pel ze
- Fruit de sjalot in de wok 1 minuut in de olie
- Bak de tomaat en knoflook 2 minuten mee
- Roer de chilisaus, ketjap en het water erdoor
- Leg de eieren in de saus en laat 5 minuten zachtjes sudderen
- Lekker met rijst
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/bijgerechten/eieren-in-indische-saus/
3.5.3226