Een lichte en gezonde maaltijd tjokvol groenten. Ook de vis is licht verteerbaar en daarom is dit gerecht perfect voor degene die op hun gewicht willen letten.
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Italiaans
Aantal personen: 2
Ingrediënten
2 kabeljauwfilets (of andere witvis)
4 el geraspte parmezaanse kaas
1 el gedroogde oregano
300 gram wortels, in dunne plakjes
1 stronk broccoli, in kleine roosjes
100 gram peultjes
4 el balsamico crème of balsamico azijn
1 el olijfolie
Zwarte gemalen peper naar smaak
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 180 graden
Bekleed een bakblik met aluminiumfolie
Hussel alle groenten met de olijfolie en de balsamico crème of azijn door elkaar in het bakblik
Zet 15 minuten in de oven
Meng de parmezaanse kaas met de oregano
Verdeel over de vis en maal er zwarte peper naar smaak overheen
Leg de visfilets tussen de groenten en bak nog eens 30 minuten
Zet eventueel nog even onder de grill voor een knapperig kaaskorstje
Lekker met gebakken aardappels
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/hoofdgerechten/kabeljauw-met-saus-en-groenten-uit-de-oven/