Recept tonijncarpaccio
 
Voorbereiding
Bereiding
Totaal
 
Een zalige carpaccio van vis. De radijs cress smaakt beetje pittig en de cashewnoten zijn lekker crunchy.
Auteur:
Gang: Voorgerecht
Keuken: Japans
Aantal personen: 2
Ingrediƫnten
  • 120 gram verse tonijn
  • 1 bakje radijs cress (AH)
  • Klein handje ongezouten cashewnoten
  • 30 ml lichte sojasaus
  • Heel klein beetje wasabipasta
Bereidingswijze
  1. Snij de tonijn in mooie dunne plakken
  2. Rangschik de plakken op een bord
  3. Stamp de cashewnoten grof met een vijzel
  4. Strooi de cashewnoten over de tonijn
  5. Meng de wasabi met de sojasaus
  6. Druppel deze saus over de tonijn
  7. Verdeel de cress over de tonijn
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/voorgerechten/tonijn-carpaccio/