Rösti van zoete aardappel
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Bijgerecht
Keuken: Zwitserland
Aantal personen: 4
- 2 zoete aardappelen
- 2 eieren
- Parmezaanse kaas
- bosuitjes in ringen gesneden
- 40 gram (spelt)meel
- 1 tl bakpoeder
- 1 el chilipoeder
- 1 el paprikapoeder
- Handje geraspte kaas naar keuze
- zwarte peper en zout naar smaak
- Rasp de zoete aardappel
- Kluts de eieren in een kom
- Voeg bakpoeder, meel, specerijen toe
- Voeg het mengsel toe aan de aardappel
- Mix de ui er door heen
- Verwarm olie in een anti aanbakpan
- Verspreid de rösti over de bodem
- Laat 10 minuten bruin worden
- Keer om met behulp van een bord
- Bak zo ook de andere kant
- Voeg op het laatst de geraspte kaas toe en laat het smelten
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/bijgerechten/rosti-van-zoete-aardappel/
3.5.3208