Pangasius met gefrituurde lenteui
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Chinees
Aantal personen: 2
- 2 gefileerde zeebaarsfilets of andere witvis
- 2 stengels lente ui in smalle repen gesneden
- 2 centimeter verse gember fijngehakt
- 2 el sojasaus
- 2 el zonnebloemolie
- Stoom de visfilets met de gember erop in een stoommand ongeveer 15/20 minuten gaar (is afhankelijk van de dikte van de vis)
- Verhit de olie in een steelpan tot hij begint te walmen
- Leg de vis met gember op de borden
- Strooi de repen lente ui daarover heen
- Giet de kokende olie over de vissen
- Giet daarna de sojasaus erover heen
- Dien direct op
- Lekker met geroerbakte paksoi en rijst
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/hoofdgerechten/pangasius-met-gefrituurde-lenteui/
3.5.3208