Biefstuk met beurre Cafe-de-Paris
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Frans
Aantal personen: 2
- 2 kogelbiefstukken
- 1 el tomatenketchup
- 2 ansjovisfilets fijngesneden
- 2 teentjes knoflook geperst
- 1 tl paprikapoeder
- 1 tl kerriepoeder
- 1 tl Provençaalse kruiden
- Paar druppels worchestersaus
- 100 gram ingezouten roomboter op kamertemperatuur
- Prak alle ingrediënten (behalve de biefstuk uiteraard) door de boter met een vork.
- Rol met behulp van plastic folie de boter tot een mooie rol
- Leg tot gebruik in de koelkast
- Bak of gril de biefstukken naar smaak
- Snij het rolletje in mooie stukken en leg op elke biefstuk een plak boter
- Serveer met een groene salade en eventueel wat Franse friet
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/hoofdgerechten/biefstuk-met-beurre-cafe-de-paris/
3.5.3208