Biefstuk met beurre Cafe-de-Paris
 
Voorbereiding
Bereiding
Totaal
 
Beroemde boter met ansjovis, ketchup, knoflook, paprikapoeder, provençaalse kruiden, kerriepoeder uit Parijs met biefstuk
Auteur:
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Frans
Aantal personen: 2
Ingrediënten
  • 2 kogelbiefstukken
  • 1 el tomatenketchup
  • 2 ansjovisfilets fijngesneden
  • 2 teentjes knoflook geperst
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 tl kerriepoeder
  • 1 tl Provençaalse kruiden
  • Paar druppels worchestersaus
  • 100 gram ingezouten roomboter op kamertemperatuur
Bereidingswijze
  1. Prak alle ingrediënten (behalve de biefstuk uiteraard) door de boter met een vork.
  2. Rol met behulp van plastic folie de boter tot een mooie rol
  3. Leg tot gebruik in de koelkast
  4. Bak of gril de biefstukken naar smaak
  5. Snij het rolletje in mooie stukken en leg op elke biefstuk een plak boter
  6. Serveer met een groene salade en eventueel wat Franse friet
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/hoofdgerechten/biefstuk-met-beurre-cafe-de-paris/