• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Foodblog CurlsCulinair

kook, proef, eet en smul | Recepten met en twist

  • Home
  • Voorgerechten
  • Hoofdgerechten
  • Bijgerechten
  • Nagerechten
  • Meer over…
    • Ingrediënten zoeken
    • Kookboeken en meer
    • Koolhydraatarme recepten
    • Gezonde recepten
    • Leuke recepten
    • Vegetarische recepten
    • Makkelijke recepten
    • Over mij
  • Nav Social Menu

Home » Hoofdgerechten » Recept Wraps met kip en bietjes

Recept Wraps met kip en bietjes

17 september 2016 By Yvette Jaarsma Leave a Comment

Recept Wraps met kip en bietjes

Wijn met hip etiket uit Nijkerk

Nu woon ik al bijna mijn leven in en om het Gelderlandse Nijkerk, maar dat deze stad ook een wijngaard bezit, kwam mij pas enkele weken geleden te oren. En omdat ik voor een goed glas wijn altijd te porren ben, togen M en ik op een middag naar de wijngaard voor een rondleiding en proeverij. Het was een leuke en leerzame middag waarbij ik veel leuke wijnweetjes te horen kreeg. En wie na deze middag zelf de intenties had om wijnboer te worden, kon ter plekke een wijnrankje in een pot aanschaffen. Nu drink ik mijn wijn sneller dan die plant kan groeien, dus ik liet die vacature even aan mij voorbij gaan. Na alle wijntjes en hapjes wil je thuis niet lang in de keuken staan. Deze wraps gevuld met gerookte kip en bietjes is dan zo gemaakt. Lekker fris op een warme (na)zomeravond met een salade en vooruit het laatste glaasje witte wijn. Santé!

Recept Wraps met kip en bietjes
 
Bewaar Print
Voorbereiding
10 minuten
Bereiding
3 minuten
Totaal
13 minuten
 
Een lekker licht hoofdgerecht door de frisse Hüttenkäse in combinatie met gerookte kip en bietjes. Je kunt deze wraps ook als lunch eten. Dan 1 wrap per persoon maken.
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Hollands
Aantal personen: 2
Ingrediënten
  • 4 wraps
  • 150 gram gekookte rode bietjes, geraspt
  • 300 gram gerookte kipfilet, in plakjes
  • 100 gram veldsla
  • 200 gram Hüttenkäse
  • Handvol walnoten
  • Peper
Bereidingswijze
  1. Maak de wraps volgens de verpakking in de oven warm
  2. Smeer op elke wrap 50 gram Hüttenkäse en maal er wat peper over
  3. Beleg elke wrap met 75 gram gerookte kip
  4. Leg daarop wat veldsla en ¼ van de geraspte bietjes
  5. Hak de walnoten grof
  6. Strooi wat walnoten op elke wrap
  7. Rol de wraps op en snijd doormidden
3.5.3208

Delen

  • WhatsApp
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr
  • E-mail

Gerelateerd

Filed Under: Gezonde recepten, Hollandse recepten, Hoofdgerechten, Makkelijke recepten Tagged With: Huttenkase, Kip, Rode Biet, Veldsla, Walnoot, Wraps

Zoeken

Previous Post: « Recept Meatloaf uit Romertopf
Next Post: Recept Gegratineerde Kabeljauw »

Reader Interactions

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeel het recept:  

Primary Sidebar

Yvette is CurlsCulinair

Foodblog zonder saaie recept beschrijvingen. Het is mijn ontdekkingsreis naar nieuwe of vergeten ingrediënten en diverse kooktechnieken. Hier deel ik de hoogte- en dieptepunten in mijn keuken.
Meer over mij..




Kijk ook eens naar deze CurlsCulinair recepten

Linzencurry met platbrood

Linzencurry met platbrood

Samosa

Samosa

Recept Gevulde puntpaprika met feta

Recept Gevulde puntpaprika met feta

Recept vispate met komkommersalsa

Recept vispate met komkommersalsa

Zeewierpasta met biefstuk en asperges

Zeewierpasta met biefstuk en asperges

Recept Ei caprese

Recept Ei caprese

Gele paprikasoep met bladerdeeg

Gele paprikasoep met bladerdeeg

Witlofschotel met gorgonzola en walnoten

Witlofschotel met gorgonzola en walnoten

Recept Schol met spruitjes

Recept Schol met spruitjes

Recept Pollo tonnato

Recept Pollo tonnato




Wat eten we vandaag?

  • koolhydraatarme recepten
  • gezonde recepten
  • leuke recepten
  • makkelijke recepten
  • vegetarische recepten

Footer

Instagram

  • 21 years together! I love you!! ❤️❤️❤️❤️
  • Avondmaaltijd van gisteravond. Griekse pita met salade en geroosterde runderworstjes. En uiteraard met tzatziki. Can’t live without it! Link in bio. 
#foodie #delicious #foodblog #greecefood #worst #meat #foodpics #greeksalad #makkelijkemaaltijd
  • Epic hamburger day!!! Cheddar, gebakken ui, tomaat en een gebakken ei on top! Dit is echt the bomb! Link in bio. 
#delicious #hamburger #meat #epicburger #foodie #foodpics #foodblog #cheatday #americanfood #junkfood
  • Mmmmm! Een bagel met een hamburger, mozzarella, pesto en tomaat. Life ain’t get any better! Link in bio. 
#burger #foodie #foodpics #meat #bagel #italianfood #delicious #italiaansekeuken
  • Spies van ossenhaas! Bij @devierbroers ! Moet kunnen op maandag! #meat #ossenhaas #bbq #uiteten #rund # foodblog #foodpics
  • Deze koolhydraatarme hartige taart is perfect voor skinny dagen. Heel makkelijk en lekker vega. Link in bio. 
#vegetarianrecipes #koolhydraatarmerecepten #ei #makkelijkemaaltijd #foodblog #foodpics #foodie #vegetarisch #healthyfood
  • Met dit lenteweer wil ik heerlijk buiten eten. Deze carpaccio van tonijn is heel makkelijk klaar te maken en super lekker. Link in bio. 
#makkelijkemaaltijd #foodie #foodpics #foodblog #carpaccio #tuna #tonijncarpaccio #koolhydraatarmerecepten #koolhydraatarm

Offline ben ik Yvette Jaarsma en verslaafd aan lekker eten en drinken. Dagelijks sta ik in de keuken om recepten te testen en verslind food magazines en kookboeken op zoek naar inspiratie. Lees verder…

mytaste.nl

Ook interessant:

  • Paella recept
  • Cake recept
  • Pannenkoeken recept
  • Pompoensoep recept
  • Salade geitenkaas
  • Zandkoekjes

Ingrediënten

Appel Balsamicoazijn Basilicum Bloem Bosui Boter Champignons Chilipoeder Citroen Citroensap Ei Feta Garnaal Gember Griekse Yoghurt Groentebouillon Honing Kip Knoflook Komkommer Koriander Kristalsuiker Lente-ui Limoen Melk Mosterd Olijfolie Oregano Paprika Paprikapoeder Parmezaan Peterselie Rode Peper Rode Ui Rundergehakt Sjalot Sojasaus Tomaat Ui Vissaus Walnoot Witte Ui Witte Wijn Wortel Zonnebloemolie

Contact gegevens

Over mij

Adverteren

Contact

Site index

Copyright © 2022 · Foodie Pro Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in

loading Annuleren
Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres!
E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw
Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen.