Heerlijke smoothie van perzik
Dit smoothie recept is zo simpel dat ik bijna twijfelde of ik het wel op de blog zou zetten. Meneer CurlsCulinair vond het echter zo lekker dat hij er op stond dat ik dit met jullie zou delen. Want zeg nu zelf, meer dan 4 ingrediënten heb je er niet voor nodig en het meeste heb je vast al wel in de voorraadkast staan.
Perzik op siroop
Ik heb altijd een beetje een haat/liefde verhouding met perziken op siroop. Eigenlijk zijn deze culinair helemaal niet verantwoord. Tenminste, wat doe je er nu eigenlijk me? Ze zijn wel erg lekker in deze pilav, die je wel met perziken moet maken. Anders is het geen pilav meer. Maar verder zou ik het zo een, twee, drie niet weten. Je eet ze ook niet echt als fruit tussendoor, of doen jullie dat wel? Laat het mij weten wat jullie met perziken uit blik maken!
Smoothie
Goed, terug naar deze smoothie. Heerlijk als shake tussendoor, of serveer ‘m eens als nagerecht met een schijfje perzik erin en een toef slagroom on top. Mocht je nu niet van perziken houden, vervang de perziken uit dit recept dan eens door bevroren fruit zoals aardbeien of bosbessen en maak daar de onderstaande smoothie mee.
Wil je meer lekkere drankjes maken? Deze milkshake is ook to die for!
- 1 groot blik perziken op siroop (820 gram), uitgelekt
- 200 gram Griekse yoghurt
- 4 el melk
- 1 zakje vanillesuiker
- Pureer alle ingrediënten in de blender tot gladde smoothie
- Giet in vier glazen
Geef een reactie