Keuken
Zoveel landen, zoveel diverse inspirerende keukens. Kookkunst is de kunst om voedsel en dranken te bereiden, waarbij de nadruk altijd op de smaak moet liggen. Zoals op mijn CurlsCulinair blog te zien en te lezen gaat koken verder dan slechts te voorzien in mijn voedselbehoefte. Ik hou ervan om erover te schrijven, het te fotograferen en jullie te vertellen oven mijn avonturen op kookgebied. De combinaties van smaken uit mijn repertoire haal ik uit mijn reizen naar verre landen, elk mogelijk kookboek uit mijn kookboekenkast en ieder kookmagazine wat je maar kunt voorstellen. Ons huis ligt vol met jaargangen van de Elle Eten, Delicious magazine en zijn voorganger Tip Culinair en uiteraard de vertrouwde Allerhande. Vaak zijn recepten niet te scharen onder een specifieke keuken en zet ik ze graag bij mijn Hollandse recepten. Nederland is natuurlijk al een melting pot van culturen die ieder haar specifieke smaken naar ons land hebben gebracht. Deze fusiongerechten passen goed bij wie ik ben en hoe ik mijn gerechten bereid.