Volle power
Jaren geleden besloten M en ik een vakantie naar Chili te boeken en dan onder het mom van, je bent er toch in de buurt, ook gelijk het Paaseiland mee te pikken. Maar helaas was onze portemonnee daar minder blij mee dus boekten we een ticket naar Zanzibar en daarna een safari in Tanzania. Achteraf hadden we net zo goed naar Chili kunnen gaan, want we waren even veel, al dan niet meer, geld kwijt in deze drie weken. Maar it was worth it. Zanzibar is een prachtig eiland waar je schommelend in je hangmat volkomen tot rust komt. Daarna scheurden we in een jeep met driver en kok over de Serengeti waar we de big five van dichtbij mochten aanschouwen. Het was National Geographic, maar dan in het echie. Het meeste indruk maakte die reusachtige waterbuffels die stampend en briesend over de vlakte renden. Wat een power straalden die beesten uit. Daarom dit gerecht van buffelmozarella met champignons. Kunnen we er weer even tegenaan.
- 1 bol buffelmozzarella
- 150 gram gemengde paddestoelen
- 1 teentje knoflook
- 1 el olijfolie
- Zout
- Peper
- Verhit de olijfolie in een koekenpan
- Bak de paddestoelen onder voortdurend omscheppen gaar
- Knijp het teentje knoflook uit en voeg toe
- Voeg zout en peper toe
- Hussel nog even door en leg de paddenstoelen op een bord of plank
- Scheur de mozzarella in grove stukken en leg tussen de paddenstoelen
Stella
Afgelopen weekend gemaakt en erg lekker! Goede combinatie!