7 heerlijke voorgerechten voor jouw Kerst diner!
Wat gaat de tijd toch ongelofelijk hard. Dit jaar is echt omgevlogen. Over drie weken is het jaar alweer voorbij! Hebben jullie al goede voornemens gemaakt? Ik doe zelf niet aan goede voornemens, hoef ik me er tenminste ook niet aan te houden.
Wel ga ik jullie in 2019 weer voorzien van allerlei leuke recepten. Ik heb er al helemaal zin in om er een fantastisch culinair jaar van te maken.
Voorgerechten die makkelijk voor te bereiden zijn
Vandaag geef ik jullie zeven heerlijke voorgerechten om hoge ogen mee te gooien deze komende feestdagen.
De meeste kun je van te voren maken en hoef je niet gelijk de keuken in te duiken. Kun je tenminste nog even gezellig bij je gasten zitten.
Fijne kerst allemaal!
1. Zalmbonbon met avocado mousse
Mooie kerstverrasing met deze bol van gerookte zalm gevuld met avocado, wasabi en groene appel.
2. Coquille met zeewier en sesamzaad
Glaasje met een Japanse salade met coquille, wakame (zeewier), sesamzaadjes en knapperige ham.
3.Asperges met burrata
Een makkelijk maar verrassend voorgerecht om samen te delen. De burrata smaakt heerlijk romig en daar past een knapperig broodje heel goed bij.
4. Bresaolo met ricotta en knoflookolie
Een verrassende combinatie van het zoute van het ei met het vlees en de noot smaak van rucola.
5.Gevulde avocado met garnalen
Een heerlijk smaakvol voorgerecht dat niet moeilijk te maken is. Ideaal voor een feestelijke avond.
6.Garnalencocktail met witlof
Jaren 10 klassieker in een nieuw jasje. Garnalencocktail met toast en zelfgemaakte cocktailsaus op basis van zelfgemaakte mayonaise.
7.Pannacotta met walnoot
Een zeer makkelijke voorgerecht deze hartige panna cotta van gorgonzola en slagroom. De walnoten geven een zoete bite aan het gerecht.
Charlotte
Wat ziet dat er allemaal heerlijk uit! Ik ga zeker de zalmbonbon maken. Groet, Charlotte
Yvette Jaarsma
Zeker doen! Erg lekker inderdaad!