Hallo lieve allemaal!
Hoe hard gaat de tijd weer. Ik verbaas me er elk jaar weer over. Het is volgende week al pasen!
Zit jij met je handen in het haar wat je nu weer moet serveren op deze feestdagen?
Niet doen! Hierbij vijf volwaardige paasgerechten die je met flair op tafel zet.
Fijne paasdagen!
1. Zoete aardappel met kip en feta
Gepofte zoete aardappel met geplukte kip. Stressvrij, kans op mislukking nihil en bovenal geen nare luchtjes in je mooi gedecoreerde paashuis. Lekker met feta en eventueel een handvol gehakte koriander.
2. Asperges met burrata
Een makkelijk maar verrassend voorgerecht om samen aan de paastafel te delen. Deze burrata smaakt heerlijk romig in combinatie met de groene asperges en daar past een knapperig broodje heel goed bij.
3. Salade met avocado en ei
Een ei mag uiteraard niet ontbreken met pasen. Dit is een makkelijke gezonde salade die uitstekend past bij kip of zalm. Ook als dip bij de borrel of als broodbeleg is deze salade van avocado en ei ideaal en weer eens wat anders.
4. Hartige doperwtentaart
Deze heerlijke hartige taart is een lichte maaltijd die het ook goed doet op een mooie lentedag in de tuin. Lekker met een frisse salade en knapperig stokbrood. Mocht je niet aan gerookte heilbot kunnen komen, gebruik dan gerookte zalm.
5. Eierkoeken
Een luchtige lekkernij die je op elk moment van de dag kunt eten. Ook lekker met een dot slagroom of jam.
Geef een reactie