Tijd voor eens een weekmenu met vijf keer vis.
Een visje op zijn tijd is bij menig mens toch wel favoriet. Vis is niet alleen heel goed voor de gezondheid, het is ook nog eens makkelijk te bereiden en uiteraard erg lekker.
Vandaag geef ik jullie vijf gerechten die allen niet moeilijk zijn om te maken en waarbij de ingredientenlijst niet oneindig is. Laten we het vooral simpel, snel en super lekker houden!
1. Vis in zwarte bonen saus
Een heerlijke makkelijke maaltijd die en gezond is en zo op tafel staat. De zwarte bonensaus past goed bij wit vis en maakt de vis plakkerig. Lekker met peultjes en rijst.
2. Tonijnballetjes
Een leuke en gezonde variant op de klassieke gehaktbal. Serveer er brood bij met gezouten boter of pasta.
3. Slibtong in peterseliesaus
Alsof je aan het strand zit met dit gerecht van gebakken slibtong in peterseliejus. Lekker met dikke frieten en een salade.
4. Salade met gerookte forel
Zomerse salade met gerookte forel, appel, tomaat, komkommer en spinazie. Kan nopg best op een nazomerdag.
5. Sardines met antiboise
Een heerlijk Spaans gerecht vol smaak. Lekker met een salade en een dikke snee brood.
Geef een reactie